PC

SEGA oduševljena prodajom Bayonette

Džon Klark, potpresednik marketinga SEGA odseka za Evropu, je u nedavnom intevjuu za PC Invasion izjavio da je Bayonetta prodata u preko 170 000 kopija od datuma izlaska na PC platformi. Takođe je naglasio kako je prodaja nadmašila očekivanja svih u kompaniji, pogotovu kad je PC platforma u pitanju.

Bayonetta je prvobitno bila ekskluziva za konzole Playstation 3 i Xbox 360, za koje je izdata 2009. u Japanu, i 2010. u ostalim delovima sveta. Portovana je za Windows računare ove godine. Igra predstavlja 3D akcionu avanturu u trećem licu, borbeni sistem je veoma sličan igri Devil May Cry. Priča prati vešticu imena Bayonetta, koja se budi iz 500 godina dugačkog sna, na nepoznatom mestu bez ikakvog sećanja na svoj život i čitavo postojanje. Progresijom priče ona polako otkriva detalje koji su je doveli tu gde jeste.

Ovo su pre svega sjajne vesti za PC igrače, zato što ovakav komercijalni uspeh daje nadu da će i ostali naslovi koji su ekskluziva za konzole stići i na računare. Sledeći naslov koji SEGA pušta u prodaju je Vanquish, koji je od 25. maja dostupan na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top