PC

Voidrunner – nova leteća pucačina

Voidrunner je nova svemirska leteća pucačina koja nas vodi u psihodelični svet Void. Želja dizajnera bila je da kreiraju veliki svet po ugledu na one iz RPG igara, sa fokusom na detalje sveta i jednostavnost kontrole igračeve letilice. Pomoć su imali u moćnom Unreal 4 endžinu.

Voidrunner je nezavisna igra koju su stvorila petorica programera. Njen izlazak se očekuje već 31. maja, a igračima će ponuditi dva igračka moda u singlplejer kampanji (Drone Waves, Custom Deathmatch) i četri moda za multiplejer (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Miner, Domination)

Po ugledu na RPG igre, svaki brod ima svoje karakteristike i može da se igra kao Fighter, Tenk, Supporter ili Rogue. U zavisnosti od klase, imate dve specijalne veštine.

Interesantno je da su muziku za ovaj nezavisni projekat radila dva velika imena u svetu igara, Aleksandar Brendon i Majkl Van Den Bos, koji su komponovali muziku za Unreal Tournament i Deus Ex.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top