PC

Far Cry 5 izlazi sledeće godine

Peti deo FPS serijala ipak će biti dostupan tek od 2018. godine.

Far Cry 5 je prva igra u franšizi koja će se odvijati u Americi. Priču će biti moguće iskusiti od početka do kraja kako u singlplejeru, tako i u dva igrača, kooperativno. Kao što imamo priliku da vidimo u novom trejleru, koji je došao uz objavu datuma izlaska, kretanje kroz veliki svet prvi put će biti moguće i avionom. Od ostalih vozila biće prisutni automobili, terenska vozila i brodovi, a oružja će uključivati puške, bombe, čekiće i bejzbol palice.

Bićete u prilici da regrutujete druge ljude da se bore za vas, ali i životinje kao što su medvedi!? Far Cry 5 sadrži i editor mapa, koji će omogućiti fanovima da sami prave dodatni sadržaj.

Igrač je u ulozi zamenika šerifa koji je poslat da uhapsi Džozefa, predstavnika čudne porodice religioznih fanatika. Neprijatelji u igri biće i ostatak njegove zajednice, koja sebe naziva “Glasnicima”. Sa druge strane, protagonista će imati pomoć od likova koji su prikazani u posebnim trejlerima:

Sony u poslednje vreme učestalo sklapa marketinške dogovore sa mnogim kompanijama, pa će tako na PlayStation 4 konzoli, određeni dodatni sadržaj za Far Cry 5 biti besplatan na izlasku igre.

Odlukom da izađe 2018. godine je verovatno ostavljen prostor novom Assassin’s Creed naslovu da se pojavi ove godine, i dobije svu pažnju. Far Cry 5 stiže 27. februara 2018.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top