PC

Nil deGras Tajson će predstaviti svoju svemirsku strategiju na E3

Nil deGras Tajson (Neil deGrasse Tyson), svetski poznati astrofizičar i pisac, predstaviće igru na kojoj je radio kao stručni konsultant, Space Odyssey, na predstojećem E3 sajmu.

Vaša misija je da istražite i kolonizujete galaksije, pomoću gejmpleja koji je naučno precizan. Da li će to biti plus ili minus u igri, ostaje da se vidi. Možete da razvijate planete, kolonizujete svetove, gajite biljne i životinjske vrste, iskopavate razne elemente, pravite robote i istažujete jedinstvene organizme.

Ova svemirska strategija u realnom vremenu će moći da se igra kao singlplejer kao i peer-to-peer. Podržane platforme su Windows, Mac, Linux, iOS, Android i VR. Ako želite da saznate više o igri i da učestvujete u Beta testiranju, koje će se najverovatnije podudariti sa E3 sajmom, možete posetiti zvanični sajt igre.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top