Vesti

Stiže nam Star Trek društvena igra

Druženje sa društvom ne iziskuje uvek sedenje za računarom i igranje onlajn igara. Ima nešto i u starim dobrim društvenim igrama, koje mogu da pruže sate i sate dobre zabave.

Izdavačka kuća Modiphius trenutno radi na izdavanju nove Star Trek društvene igre. Ovo bi bila prva RPG avantura u poslednjih deset godina, što se tiče franšize Zvezdanih staza, a svetlost dana bi trebalo da ugleda krajem godine.

Modiphius je predstavio kockice koje će se koristiti u igri, inače Q-Workshop stoji iza njihovog konstruisanja. Kockice su napravljene u tri boje, što zavisi od onoga šta više preferirate. Pa tako imamo komandne crvene, zlatne za operativce i plave za naučnike. Sa već navedenim dvanaestougaonim kockicama, u paketu sa njima dolaze i četiri klasične šestougaone crne kockice, čiji je zadatak da doprinose mehanici same igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top