Nintendo Switch

Nova reklama za Arms

Za sve oni koji kukaju kako Nintendo jedino ume da pravi “iste” igre u vidu nastavaka popularnih serijala kao što su Super Mario i The Legend of Zelda, najavljen je Arms.

Arms je potpuno nova tuča za Nintendo Switch. Prvi put prikazana na zvaničnoj prezentaciji konzole u januaru, nažalost nije bila spremna da izađe u martu, zajedno sa hardverom.

Do četiri igrača istovremeno može da udara, baca, blokira i izbegava, koristeći klasične kontrole ili kontrolišući pokretima. Svaki lik u igri ima svoje sposobnosti i specijalne rukavice, koje omogućavaju različite strategije. Od 26. do 28. maja bio je aktuelan Arms Global Testpunch multiplejer demo, u kome su igrači mogli da se oprobaju u online tučama. Ponoviće ga od 2. do 4. juna.

Da li će Arms biti nova hit Nintendo franšiza ili promašaj, ostaje da vidimo kada izađe 16. juna. Znajući Nintendo, mnogo su veće šanse da bude ovo prvo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top