Nintendo Switch

Od autora “I Am Setsuna” stiže nam novi RPG – Lost Sphear

Tokyo RPG Factory, Square Enix studio zaslužan za I Am Setsuna, danas je najavio novi naslov, Lost Sphear. Uprkos čudnom imenu, čita se kao Lost Sphere.

S obzirom na naziv tima koji stoji iza igre, kao što je i očekivano, u pitanju je još jedan RPG. Po izgledu podseća na I Am Setsuna. Kažu da će borbeni sistem biti unapređena verzija tog naslova a na osnovu trejlera, Lost Sphear već izgleda raznovrsnije. Borbu inspirisanu klasikom Chrono Trigger svakako ne bismo suštinski menjali. Još kada bi i ostatak igre zadržao taj nivo kvaliteta…

Stiže na PlayStation 4, Nintendo Switch i PC početkom 2018. Još jedna igra iz Japana koja preskače Xbox, što nije bio slučaj u prošloj generaciji, kada je Xbox 360 imao ekskluzivne JRPG igre kao što su Lost Odyssey i Blue Dragon.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top