PC

Argo na Steamu od 22. juna, besplatan za sve

Studio Bohemia Interactive je danas otkrio da taktički multiplejer šuter, Argo, 22. juna dolazi na Steam, i biće potpuno besplatan. Ovaj naslov će imati 5 na 5 multiplejer, ali i kooperativne misije za do deset igrača.

Praćen popularnošću igara Arma 3 i DayZ, Argo je najnoviji naslov koji koristi najbolje elemente Arme 3, i sklapa ih u ideju sa puno potencijala. Multiplejer se sastoji od tri moda: Link, Raid i Clash. Prva dva moda su smeštena na malim, brzim mapama, sa objektivima koji liče na one iz Counter Strike igrara. Clash je nešto sporiji mod koji pruža više taktike, i omogućava igračima da sami kreiraju put do ispunjenja objektiva, zauzimanja neprijateljske baze. U svakom modu igrači će dobijati pakete sa različitim olakšicama, koje mogu biti dobijanje pojačanja ili veći broj respawna.

U video klipovima, koji su se danas našli na jutjub kanalu Bohemia Interactive, prikazan je veliki broj oružja, granata i oklopa. Kooperativni mod za do deset igrača, omogućava velikoj ekipi da krene u borbu protiv brutalne veštačke inteligencije, koja je preuzeta iz Arme 3. Radnja će se odigravati na ostrvu Malden, koje je veličine 62km2. Ostrvo predstavlja rekreaciju terena iz igre Operation Flashpoint: Cold War Crisis, koja je prvi naslov studija Bohemia Interactive.

Ono što nećemo videti u ovoj video igri, a prati skoro svaku besplatnu multiplejer igru, jesu mikrotransakcije. Ispod možete pogledati prikaz sva tri moda:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top