PC

Last Day of June je mešavina stop-motion animacije i srceparajuće priče

Last Day of June je najnovija igra režisera Masima Guarinija, koji je prethodno radio na igri Murasaki Baby. Ova interaktivna avantura nas uvodi u priču o dvoje zaljubljenih, imena Karl i Džun(June), koji doživljavaju veliki gubitak. Veoma intersantna i retka stvar, koja čini ovu igru prelepom, jeste upotreba kompjuterske grafike za izradu klasične stop-motion animacije.

Igra prikazuje lepotu života i ljubavi, ali i bol koji donosi gubitak drage osobe. Last Day of June počinje kada par krene na omiljeno jezero, ali se to putovanje ubrzo pretvara u tragediju, u kojoj Džun izgubi život. Nakon toga, Karl saznaje da može da koristi fotografije svoje drage kao portal za putovanje kroz vreme (Life is Strange momenat?). Igrači moraju rešavati emocionalno izazovne zagonetke, kako bi rekreirali taj koban dan i spasili Džun.

Guarini je igru zasnovao na osnovu pesme “Drive Home”, muzičara Stivena Vilsona, koji učestvuje u kreiranju ovog projekta. Sa ciljem da se što bolje iskoristi potencijal animacije, na projektu radi i jedan od animatora filma Frankenweenie.

Igra će izaći tokom ove godine za PC i Playstation 4.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top