PC

Dead Island 2 je i dalje u razvoju

Ako se kojim slučajem niste umorili od najezde zombi igara u poslednjih par godina, onda možda iščekujete bilo kakve vesti vezane za davno najavljeni Dead Island 2. Kao što se verovatno sećate, na E3 sajmu, pre sada već 3 godine, igru je predstavio bombastični trailer koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Pošto je već prošlo neko vreme od tada, postavilo se pitanje, da li ćemo ikada i imati prilike da odigramo ovu igru, pogotovo posle vesti da Yager više ne radi na igri.

Ali, Dead Island 2 je definitivno u planu, i na njemu se radi i dalje punom parom. Međutim, kako je u međuvremenu izašlo mnogo igara sa sličnom tematikom, vrlo je verovatno da je i to  bio jedan od faktora kada je u pitanju rad na nastavku. Prošle godine Dying Light, ove godine Dead Rising 4, kao i nadolazeći Days Gone su sve odlične zombi igre koji će imati uticaj na prijem i prodaju ovog naslova. U Deep Silveru tvrde da ćemo bez obzira na činjenicu da su promenili razvojni tim, definitvno imati priliku da igramo nastavak njihovog najuspešnijeg IP-a, te da će vreme izlaska igre biti objavljeno kada budu apsolutno sigurni u njen kvalitet.

Da li je Dead Island 2 kap previše u moru zombi pucačina, ostaje nam da vidimo, ali posle prvog dela, koji je imao dosta pozitivnih, ali i dosta negatvnih stavki u svom dosijeu, cilj ove igre mora da bude da nadmaši svog starijeg brata. A ako ste zaboravili kako je to najavljen Dead Island 2, ispod pogledajte taj originalni trailer.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top