PLAY! ; PLAY! Zine

Destiny 2 event prikazaće verzije igre za PC i za PS4

Naslov koji se posebno izdvaja kao PS4 eksluziva, Destiny, dobiće svoj nastavak sa veoma jednostavnim nazivom: Destiny 2.  Najveća promena u ovom slučaju je što će drugi deo ove igre biti dostupan sada i malo široj publici. Ovoga puta, pored vlasnika Playstation 4 konzole, PC i XboxOne igrači će takođe imati prilike da učestvuju u istraživanju svemirskih stanica, zajedničkom raid-ovanju, levelovanju i borbama sa intergalaktičkim stvorenjima.

Događaj na kome će biti prikazan Destiny 2 biće održan u Los Anđelesu za 2 nedelje, a Bungie, koji je radio na ovoj (a i prethodnoj igri), rešio je da pored verzije za Playstation 4, prikaže i verziju za PC. Mora se priznati da je to definitivno dobar potez, jer će PC igrači biti u prilici da iz prve ruke vide kako izgleda (a i kako radi) ova svemirska opera.

18. maja očekujte premijerni gameplay video za Destiny 2, a ako već niste do sada, pogledate Destiny 2 trailer, i uverite se i sami šta vas sve to čeka u ovom veoma popularnom MMOFPS naslovu. Za sada, znajte da nas očekuje nastavak na priču prvog dela, tj. da bi igra trebalo da prati dešavanja nakon događaja u Destiny: Rise of Iron.

Ako ne bude većih promena, Destiny 2 nas očekuje 8. septembra, ovoga puta na PC, XboxOne i Playstation 4 platformama.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!