PLAY! ; PLAY! Zine

Gears of War 4 update stiže danas

Third Person Shooter, Gears of War 4, koji je izašao u svom četvrtom izdanju i za PC i za XBoxOne, dobija majski update, koji bi trebao da malo osveži igru, vrati publiku, i obezbedi možda i nekog novog kupca. Da vas podsetimo, kritika je bila blagonaklona prema ovom naslovu, dok se kod igrača nije proslavio u tolikoj meri, ali je ovaj deo ipak ostao zapamćen kao solidna pucačina.

U majskom update-u, spremite se za nekoliko novina koje bi svakako trebalo da poboljšaju utisak. Za početak tu su dve nove mape, Dawn i Security. Dawn je mapa koja kombinuje uske hodnike sa otvorenim prostorom, te će od vitalnog značaja biti oružje koje ćete koristiti u datom momentu. Kada je u pitanju druga mapa, Security, ona je poznata svima koji su igrali Gears of War 2, što bi značilo da su molbe igrača da se uradi remaster neke stare mape uslišene, te nam ostaje da vidimo kako će ona izgledati u novom svetlu.

Od ostalih značajnih novina vezanih za gejmplej, dosta kritike je bilo upućeno na lasere, te je promenjen način na koji oni funkcionišu. Takođe, lik iz drugog dela Benjamin Carmine se vraća u igru, ovaj put u obliku zombija. Za PC verziju je dodata Multi-GPU podrška, tako da svako ko ima taj luksuz, moći će sada da potera igru u još lepšem izdanju.

U traileru ispod pogledajte najavu za GOW 4 majski update.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!