PLAY! ; PLAY! Zine

Hot Wheels za Forzu je stigao, a PC verzija dobila ogromna poboljšanja

Jedna od najboljih trkačih igara protekle godine, Forza Horizon 3, dobila je svoju ekspanziju koja nosi naziv Hot Wheels. Ova nadogradnja za osnovnu igru je sada zvanično izašla i mogu je kupiti i vlasnici Xbox One konzole, kao i vlasnici računara. Ako ste igrom slučaja pazarili FH3 Expansion Pass, Hot Wheels možete skinuti već sada.

Kao što smo vam već pre nekog vremena i najavili, ovaj dodatak igri će vas voditi na do sada neviđenu lokaciju u Australiji, a očekuju vas definitvno malo drugačije trke nego što ste do sada navikli u Forzi 3. Staze karakterišu ludački skokovi, nagli zaokreti, loopovi preko glave, pa se može reći da generalno malo podseća i na čuvenu Trackmaniu, bar po pitanju dizajna ovih trkačkih arena.

Ali, pored svega ovoga, PC igrači imaju dodatan razlog za radovanje. Pored velikog broja novih podržanih volana, performanse su takođe dobile značajan upgrade. Poboljšana je i iskorišćenost samog procesora, bolje korišćenje svih jezgara koje imate na njemu, dodato je nekoliko grafičkih opcija, a par opcija je dobilo i „very low“ podešavanja, da bi i igrači sa nešto slabijim konfiguracijima imali prilike da iskuse FH3 što je tečnije moguće.

Na to sve, smanjena je zahtevnost igre tako da je ovo sada nova minimalna konfiguracija potrebna za pokretanje:

Procesor: i3-4170 @ 3.7Ghz

Grafička karta: NVIDIA GT 740 | AMD R7 250x (2GB GDDR5)

Memorija: 8GB

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!