PLAY! ; PLAY! Zine

Igrajte Division besplatno ceo vikend

Jedan od većih projekata na kojem Ubisoft radi ovih godina, Tom Clancy’s: The Division, ovog vikenda će biti potpuno besplatan za igranje. Bilo da posedujete PC, Xbox One ili Playstation 4, igru možete skinuti i uživati nekoliko dana u svemu onome što The Division nudi igraču. Ako vam se naslov dopadne i odlučite da vam se igra još, možete ga u sledećem periodu uzeti i na popustu od 60%.

The Division će biti potupno free to play od 4. do 8. maja za XboxOne i PS4, dok će na PC-u to trajati dan manje, do 7. maja. Inače, trenutno je u toku free trial koji smo već spominjali, ali on je ograničen na progresiju do osmog nivoa ili šest sati igranja, dok je za ovaj event, igra dostupna bez ikakvih ograničenja po pitanju gameplaya.

Treba svakako napomenuti da ćete sav progres koji ostvarite ovog vikenda preneti dalje, naravno, pod uslovom da kasnije izdvojite sredstva za kupovinu ovog naslova. Ali čak i da ne planirate tako nešto, The Division može da bude dobra zabava, sve dok ste raspoloženi za jedan multiplayer TPS, bilo sami ili sa celim vašim društvom.

Ako kliknete na sliku ispod da bi ste je uvećali, možete i sami lepo da vidite koja verzija igre se odnosi na vašu platformu (a možda i eventualnu geografsku lokaciju).

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!