PC

Igrajte Overwatch besplatno ovog vikenda!

U petak sa početkom od 20:00 po našem vremenu do ponedeljka u 09:00 Overwatch će biti besplatan na svim platformama! Posebno predstavljanje ovog naslova verovatno nije ni potrebno, u pitanju je veoma popularni multiplejer FPS.

Svih 24 heroja i 14 mapa biće dostupni u mnogim modovima uključujući Quick Play, Custom Games i Arcade. Neće biti ograničenja ni u sistemu napredovanja, osvajanju kutija ni otključavanju mnogih opcija za izmenu izgleda lika.

Ko se odluči za kupovinu cele igre nakon ovog perioda, moći će da prenese sve što je osvojio i otključao dokle god koristi isti Blizzard, Sony Entertainment ili Xbox Live account na kome je igrao tokom vikenda. Pretpostavljamo da će se ponoviti proces kao i do sada kada je Overwatch na kratko vreme bio besplatan i da će se skidati cela igra, koja zauzima oko 20GB na konzolama. Za igranje na PS4 je neophodna Plus, a na XboxOne Live pretplata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top