PC

Igrajte Rocket League besplatno preko vikenda na Steamu

Ako ste ovaj vikend raspoloženi da se maksimalno odmorite, igrate i smejete – onda nemojte tražiti dalje. Rocket League je ceo vikend besplatan i vaše je samo da ga instalirate i prepustite se hipnotišućem dejstvu ovog futurističkog fudbala sa automobilima.

Psyonix Inc., kompanija koja stoji iza ovog naslova, verovatno nije ni u najluđim snovima slutila da će napraviti igru koja će biti jedna od najpopularnijih igara, kako na Steamu, tako i na obe konzole. Preko 25 miliona igrača je do sada učestvovalo u ovim petominutnim mečevima, pa ako još niste imali prilike da probate ovaj fenomen, sada je pravo vreme za to.

Možete se takmičiti u najigranijim modovima, kao što su 2 na 2 i 3 na 3, možete probati i neke malo drugačije varijante u vidu hokeja i košarke, a ako ste solo igrač, možete ući i odigrati neki “jedan na jedan” meč. Kada ste sigurni da ste dovoljno vežbali, priključite se “competitive” modu, i vidite kom ranku pripadate kada je u pitanju veština upravljanja kolima i davanja golova u isto vreme.

Varijacija koje Rocket League nudi ima još dosta, a ako vam se ovaj naslov i dopadne, onda je pravo vreme i da ga kupite jer je se trenutno nalazi na popustu od 30%.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top