Nintendo Switch

Izašao trejler za One Piece: Unlimited World Red – Deluxe Edition

Fanove najpopularnije mange na svetu, One Piece, obradovala je najava novog remastera iz linije “Unlimited” kompanije Bandai Namco Entertainment. U pitanju je živopisna akciona avantura pod nazivom ONE PIECE Unlimited World Red – Deluxe Edition.

Igra će izaći za PC, PS4 i PS4 Pro, a to će ujedno biti i prvi zvanični One Piece naslov za Nitendo Switch. Originalni dizajn tvorca mange, Eićiro Ode, moći ćemo da gledamo u 60 fps-a na svim platformama, 4K rezoluciji u verzijama za PC i PS4 Pro, dok će verzije za Nitendo Switch i PS4 biti u Full HD rezoluciji. Takođe, u igru će biti uključeni i svi DLC-ovi iz originala kojih ima preko 40, a najavljen je i co-op za dva igrača.

Igra izlazi za PC, PS4 i PS4 Pro 25. avgusta, a verzija za Nitendto Switch u fizičkoj i digitalnoj formi najavljena je za septembar.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top