Vesti

Kholat stiže i na Xbox One

Nakon što je ovaj naslov izašao za PC i PS4, sada su na red došli i XBOX ONE korisnici.

Ova horor priča prati misterioznu tragediju koja se odigrala na Dajtlonovom Prolazu (Dyatlov Pass), i koja se zaista dogodila pre skoro 60 godina pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, i što je otvorilo prostor za mnoge legende i tumačenja incidenta.

Lukaš Kubijak (Lukasz Kubiak) koji je suosnivač studija iza Kholata, kaže da nije očekivao toliku popularnost ove igre među gejmerima, i da je ponosan što Kholat dobija svoju Xbox One verziju.

Priča je inspirisana po istinitim događajima u kojoj je tim od devet mladih ruskih studenata izgubilo živote u ekspediciji na severu planine Ural. Tim nikada nije uspeo da dostigne svoj cilj, a cela posada je poginula pod čudnim okolnostima koje tek treba da se razreše.

Misterija je dala povode za mnoge teorije i spekulacije. Igrači dolaze na ovo mesto kako bi konačno saznali istinu. Cilj je jedan, a to je da se sazna šta se desilo sa studentima. Glavnom naratoru igre glas daje čuveni glumac Šon Bin(Sean Bean).

Kholat izlazi devetog juna na Xbox One konzole, a Play!Zine recenziju igre za PC možete pročitati prateći ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top