Gadgets

Monitor transformerskih mogućnosti

Večita dilema svakog gejmera, da li je bolji fullHD monitor ( 1080p ) sa osveženjem od 240hz, ili je pak bolji monitor rezolucije 2560 x 1440, koji daje solidno osveženje od 144hz.

AOC kompanija razrešila je ovo plasiranjem novog monitora koji nosi naziv Agon AG251FG. Da ne dođe do zabune, ovaj monitor može oba od gore navedenog, ali ne u isto vreme. Ono što je interesantno je baš to što možemo da odaberemo ono što nam odgovara u datom trenutku. Bolja i viša rezolucija, ili niža rezolucija sa bržim prikazom i više akcije.

Agon je monitor veličine 24,5 inča, sa TN panelom, vremenom odaziva od 1ms i podržanom Nvidia G-Sync tehnologijom. Ima ugrađene zvučnike snage 2W, četiri 3.0 usb priključaka, izlaz za slušalice i HDMI i Display portove. Pojavu na tržište očekuje se u avgustu i cena koja treba da bude je 674 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top