PLAY! ; PLAY! Zine

Monster Hunter XX najavljen za Nintendo Switch

Vrlo brzo nakon komentara koji su učinili da pomislimo da nam ne spremaju nove naslove, Capcom je najavio da Monster Hunter XX stiže i na Nintendo Switch.

Monster Hunter je serijal akcionih RPG igara započet na PlayStation 2 konzoli. Kao što samo ime kaže, igrač je u ulozi lovca, sa zadatkom da uhvati ili ubije razne vrste čudovišta. Iako nije toliko popularan na zapadu, Monster Hunter obožavaju u Japanu, još od PSP izdanja.

Monster Hunter XX je poboljšana verzija Monster Hunter X, koji je u ostatku sveta izašao pod nazivom Monster Hunter Generations.

Za Nintendo 3DS i Wii U smo pre nekoliko godina imali priliku da igramo Monster Hunter 3 Ultimate. Tada su igrači pravili izbor između toga da li žele bolju grafiku i online (Wii U) ili mogućnost da igraju van kuće (3DS), koja dosta znači naslovima ovakvog tipa. Iz tog razloga, verzija novog izdanja za Switch je pun pogodak. Time je omogućeno uživanje u svim prednostima igranja na televizoru, ali i nošenje uređaja sa sobom, za trenutke kada želite da lovite čudovišta napolju.

Više detalja o XX očekujemo već za vikend, na Monster Hunter događaju u Japanu. A pre ili kasnije, i najavu o izlasku na zapadno tržište.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!