PLAY! ; PLAY! Zine

Na E3 sajmu Ubisoft predstavlja novi Assassins Creed

Još mesec dana je ostalo do najvećeg godišnjeg gejmerskog sajma na kome će velika imena industrije predstaviti ili najaviti svoje najnovije proizvode. Naravno, pričamo o E3 2017 sajmu, a jedan od izdvača koji ima rezervisano mesto svake godine je Ubisoft. Po svemu sudeći, u ovoj firmi se vredno radi na novom nastavku u Assassin’s Creed serijalu, koji bi za cilj imao malo da osveži, ovu sada već ustajalu franšizu.

Ranije je bilo reči da nam stiže AC: Empire naslov, ali sada neke nove nezvanične informacije ukazuju na to da će igra nositi naslov Assassin’s Creed: Origins. Posle konstantnog guranja vremenske linije, na kojoj smo proputovali od Jerusalima od industrijske revolucije u Londonu, sada ćemo se verovatno vratiti u najranije doba koje je AC istražio u svojim naslovima. Igra bi trebalo da bude smeštena u Egipat, i da nam predstavi priču od koje je sve počelo (otuda i naziv Origins). Igrač bi trebao da ima još veću slobodu pri istraživanju, a izlazak na Mediteran će verovatno biti još jedna od opcija.

Posle godinu dana pauze, AC serijal je imao vremena da se malo ponovi, tako da sada samo čekamo zvaničnu potvrdu od strane Ubisofta, i spremamo se za jesen, tj. novembar, kada nas (skoro) svake godine sačeka po jedan novi Assassins Creed. Nadamo se da će ove godine to biti jedan od najboljih.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!