PLAY! ; PLAY! Zine

Najavljen rad na Risk of Rain 2

Risk of Rain, akcioni indie platformer, pokupio je, za sve ovo vreme dok je na Steamu, veoma pozitivne kritike. U pitanju je naslov čija je jedna od glavnih karakteristika rougelike, perma death ili narodski „nema save game“ (kako god vam više prija da je zovete). Karakterišu je atributi da je teška, ali i onaj lepši, da je možete igrati sa 3 igrača preko neta, pa bar zajedno sa nekim da delite muku.

Od Hopoo Gamesa, tvoraca ove zanimljive igre, najavljen je i Risk of Rain 2. Kada odete na njihov zvanični blog, možete videti da je najveća promena na polju grafičkog prikaza i izvođenja same igre. Risk of Rain je 2D platformska akcija, dok će drugi deo ove igre biti definitvno u 3D izvođenju. I oni sami kažu da im je ovo prvi pravi 3D projekat i da im to definitvno omogućava realizaciju nekih novih ideja.

Risk of Rain 2 je tek najavljen, i još je u ranoj fazi izrade, pa samim tim ne postoji tačan vremenski okvir kada bi mogli da očekujemo ovu igru. Videćemo kako će Hopoo Games izvesti tranziciju u trodimenzionalni svet, ali ako ćemo da sudimo po kvalitetu prvog dela igre, možemo puno da očekujemo i od nastavka – pogotovo ako ste ljubitelj brzih i akcionih igara.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!