PLAY! ; PLAY! Zine

NBA 2k18 zvanično najavljen sjajnim trejlerom

Naravno da nikoga ne čudi da najpopularnija simulacija košarke dobija svoje novo izdanje ove godine. NBA 2k18 je neizbežan naslov sa kojim se mnogi ljubitelji basketa počaste u septembru, pred sam početak nove NBA sezone. Jedno od standardnih pitanja koja se uvek postavlja je – ko će biti na naslovnoj strani ovaj put? Od 2K Games-a nam je konačno stigao i odgovor. Legndarni centar Lejkersa, Šakil O’Nil, biće lice sa naslovnice za Legend Edition verziju. Da li će neko od aktivnih igrača biti na posteru za regularno izdanje – ostaje nam da vidimo.

NBA 2k18 će izaći 19. septembra za PC, PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One i Nintendo Switch. Jednostavno, 2K zna kolika je popularnost ove igre, i da je igraju ljudi svih uzrasta i vlasnici svih mogućih popularnih igračkih platformi. Zbog toga će čak 6 verzija biti dostupno fanovima širom sveta.  Naravno Legend Edition ove igre dolazi uz nešto višu cenu, ali i dosta pogodnosti koje će dobiti kupci ove verzije. To uključuje MyTeam pakovanja, kartice igrača, i naravno brdo novca u u virtuelnoj valuti koja se koristi dalje za otključavanje raznih benefita u igri.

2k18 je najavljen sjajnim trejlerom koji ne prikazuje nimalo gejmplej snimaka, ali zato imamo prilike da vidimo O’Nila i Brajanta u jednom od smešnijih skečeva. Pogotovo ako se uzme istorijat njihovog odnosa u obzir, svako ko voli NBA će se sigurno nasmejati na ovaj NBA 2k18 trejler.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!