Nintendo Switch

NBA 2k18 zvanično najavljen sjajnim trejlerom

Naravno da nikoga ne čudi da najpopularnija simulacija košarke dobija svoje novo izdanje ove godine. NBA 2k18 je neizbežan naslov sa kojim se mnogi ljubitelji basketa počaste u septembru, pred sam početak nove NBA sezone. Jedno od standardnih pitanja koja se uvek postavlja je – ko će biti na naslovnoj strani ovaj put? Od 2K Games-a nam je konačno stigao i odgovor. Legndarni centar Lejkersa, Šakil O’Nil, biće lice sa naslovnice za Legend Edition verziju. Da li će neko od aktivnih igrača biti na posteru za regularno izdanje – ostaje nam da vidimo.

NBA 2k18 će izaći 19. septembra za PC, PS4, PS3, Xbox 360, Xbox One i Nintendo Switch. Jednostavno, 2K zna kolika je popularnost ove igre, i da je igraju ljudi svih uzrasta i vlasnici svih mogućih popularnih igračkih platformi. Zbog toga će čak 6 verzija biti dostupno fanovima širom sveta.  Naravno Legend Edition ove igre dolazi uz nešto višu cenu, ali i dosta pogodnosti koje će dobiti kupci ove verzije. To uključuje MyTeam pakovanja, kartice igrača, i naravno brdo novca u u virtuelnoj valuti koja se koristi dalje za otključavanje raznih benefita u igri.

2k18 je najavljen sjajnim trejlerom koji ne prikazuje nimalo gejmplej snimaka, ali zato imamo prilike da vidimo O’Nila i Brajanta u jednom od smešnijih skečeva. Pogotovo ako se uzme istorijat njihovog odnosa u obzir, svako ko voli NBA će se sigurno nasmejati na ovaj NBA 2k18 trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top