PLAY! ; PLAY! Zine

Need For Speed 2017 je uveliko u izradi

Prosto je čudno kada neki veliki serijal, kao što je Need For Speed, napravi pauzu od godinu dana, i ne nastavi istim ritmom kao što su to radili praktično poslednje dve decenije. Razlog za to je ustvari veoma prost, a to je prezasićenje NFS igrama, i pad kvaliteta koji se osetio u poslednjih par godina. 2015. godine, reboot Need For Speed franšize je prošao prilično loše za njihove standarde, te su Electronic Arts u dogovoru sa Ghost Games, rešili da novi nastavak izađe tek krajem ove godine.

Prema detaljima sa zvaničnog NFS sajta, igra i dalje nema zvaničan naziv, već se jednostavno zove Need For Speed 2017. To će se možda vremenom i promeniti, ali ono što je sigurno u celoj priči, detalji u vezi ovog naslova će biti obelodanjeni u junu, u okviru EA Play događaja, koji će se desiti na E3 2017 sajmu.

Momci i devojke iz Ghost Games su nam otkrili neke prilično standarne stvari vezane za NFS serijal, koje uključuju jurnjavu sa policijom, kastomizaciju vozila ali su spomenuli i da je svet koji prave sada otvoreniji pa bi to trebalo da da još više slobode vozačima. Takođe, singlplejer kampanju ćete moći da odigrate u potpunosti u oflajn modu.

Više detalja o igri očekujemo za mesec dana, i nadamo se uspešnom povratku Need For Speeda na stare staze slave. Podsetimo se, u kvartalnom EA izveštaju februara ove godine, izvršni direktor Electronic Artsa, Endru Vilson, je rekao da je novi Need for Speed verovatno najbolja i najlepša NFS igra koju su ikada radili.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!