PLAY! ; PLAY! Zine

NieR: Automata DLC je izašao danas

Nier: Automata je definitvno jedna od igara koja je obeležila dosadašnju gejmersku 2017. godinu. Ovaj akcioni naslov je danas dobio svoj DLC pod nazivom 3C3C1D119440927 (sve najbolje sa pamćenjem njegovog imena), ali moramo odmah da vam napomenemo, nemojte da očekujete mini kampanju ili dodatak na priču originala. U pitanju je DLC koji donosi arena mod i još par zanimljiviih, ali uglavnom kozmetičkih promena.

Pored pomenute arene (koja je centralna tačka ovog DLC-a), u igru će biti ubačeni kostimi iz prethodnog naslova Nier: Replicant koji je bio izdat za japansko tržište. U pitanju su Revealing Oufit za 2B, Young Man’s Outfit za 9S i Destroyer Outfit  za A2. Pored toga biće još opreme, kozmetičkih dodataka, sprejeva za kosu, maski koje će imati svoje efekte. Muzika, koje je jedan od lajt motiva same igre i koja vodi tempo borbi i igrača kroz svet, dobila je još nekoliko novih numera.

Definitvno jedna od najzanimljivijih stvari u DLC-u će biti boss borbe sa predsednicima kompanija Square Enix i PlatinumGames. Imaćete priliku da se obračunate sa Josuke Macudom,  CEO Square Enix-a, kome će u pomoć uskočiti Platinum Games CEO, Keniči Sato. Sigurno je u pitanju jedan od zabavnijih i kreativnijih momenata kada je u pitanju sam sadržaj, pa možemo reći, u čitavoj istoriji video igara.

DLC je od danas dostupan za PS4 i Steam, a trailer za njega pogledajte ispod.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!