PLAY! ; PLAY! Zine

Otkrivena prva promo slika za Far Cry 5

Prva bomba je pala u ponedeljak kada je izašla serija kratkih klipova koji su dali malo detalja o Far Cry 5. Prvo zvanično prikazivanje je udaljeno samo par dana, ali nas je Ubisoft ponovo iznenadio tako što nam je danas prikazao fotografiju koja nam daje još malo detalja o samoj igri.

Na slici su prikazani teško naoružani, bradati muškarci i jedna žena i vuk. Rekli bi ništa neobično, ali kada se malo bolje pogleda vidi se da njihov raspored i stav predstavlja nešto što liči na Tajnu večeru, tu je prisutna i izmenjena američka zastava zajedno sa osobom koja dosta liči na nekog propovednika.

Municije i oružja je na sve strane, a tu je naravno i isprebijani čovek na čijim je leđima izrezana reč “grešnik”. Ovaj poster i sama lokacija igre daju nam naznake da glavni zlikovac igre možda bude neka pristalica religijskog ekstremizma, i već nas pomalo podseća po temi na Outlast 2, koji se takođe bavi hrišćanskim ekstremizmom.

Detaljno otkrivanje igre je zakazano za 26. maj. Do tada bacite pogleda na ovaj, nekima uznemiravajući, poster.

ps. Ukoliko želite da vidite BAŠ svaki detalj, na ovom linku možete naći sliku u neverovatno velikoj rezoluciji od 7941×10 497.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!