PLAY! ; PLAY! Zine

Pogledajte Darksiders 3 trailer

Još jedno u nizu, takozvano,”curenje” informacija, otkrilo nam je da je rad na trećem delu Darksidersa uveliko u toku. Detalji o Darksiders 3, su izašli na svetlost dana kada je Amazon greškom otkrio dosta detalja o novom delu iz ove franšize. Svi koji prate gejming industriju, već su oguglali na ovakve marketinške trikove, ali opet to svakako ne smeta jer ćemo sledeće godine imati prilike da igramo novi deo ove sjajne akcione avanture.

Prvi trailer za ovu igru, koji je ekskluzivno objavio IGN, zvanično je najavio da nas igra očekuje tokom 2018. godine i da se radi se na verzijama za PC, Xbox One i Playstation 4. Za sve koji nisu dovoljno upoznati sa ovim igrama, u pitanju je akcioni hack and slash RPG, koji vas stavlja u ulogu jahača apokalipse. Ovaj put, kroz svet ćemo voditi Fury, predstavljenu ženskim karakterom, koja će pokušati da vrati narušeni balans.

Uz tagline, Release the Fury, borićemo se protiv sedam smrtnih grehova, a jedan od prvih predstavljenih protivnika je Sloth, koji sedi na svom prestolu i komanduje podanicima koji se bore za njega. Na zvaničnom sajtu Darksidersa možete videti sve što je do sada oktriveno o igri, a u videu ispod bacite pogled na oficijalni trailer za Darksiders 3.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!