PLAY! ; PLAY! Zine

Prey launch trailer najavljuje premijeru igre sutra

Vrlo je verovatno da ste do sada naleteli na neki screenshot, video ili barem informaciju u vezi igre Prey, novog Arkane Studios projekta. Na njihovim kalendarima, 5. maj je zaokružen crvenim flomasterom, jer je to datum kada će igra doživeti svetsku premijeru. Od ovog naslova se očekuje mnogo, prvenstveno jer ga je pravio veoma kvalitetan tim, izdaje ga Bethesda Sowftworks, a na samu igru se čekalo dugi niz godina, a u tom periodu, Prey je odlagan, prerađivan, i menjan do neprepoznatljivosti.

Sada, dan pred izlazak, mnogo toga deluje obećavajuće, a svi koji su imali prilike da igraju demo na konzolama, uverili su se iz prve ruke da igra ima potencijal da bude ozbiljan naslov sa velikim ambicijama. Inače, demo za PC nije postojao jer, po kreativnom direktoru studija, na Steamu uvek postoji opcija refund posle 2 sata igranja,. Takođe, objavljeni su relativno pristojni hardverski zahtevi, te smo uverevani da izlazak igre na PC-u, neće proteći kao u slučaju Dishonored 2 naslova.

Igra će na dan izlaska dobiti 1.01 verziju, koja bi trebalo da popravi nekoliko bagova koji su prijavljivali korisnici dok su testirali demo prošle nedelje. Zakrpa će biti teška 1.3 GB i nakon downloada same igre, moraćete skinuti i nju. Ako ste igru već nabavili, slobodno pustite preload već sad.

Zato stavite vaše svemirske kacige i spremite se za let u svemir, jer bilo da ste vlasnik PC-a, XBoxOne ili Playstation 4 konzole, imaćete konačno mogućnost da od sutra zaigrate Prey. Ako i dalje niste sigurni da li je ovo igra po vašoj meri, pogledajte launch trailer i procenite sami.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!