PLAY! ; PLAY! Zine

Prvi trailer za Code Vein – dobijamo Blood Souls?

Code Vein je najnoviji IP iz Bandai Namco kompanije, svima dobro poznatoj po Dark Souls triologiji i BloodBorne PS4 ekskluzivi.  Kao što i sami verovatno znate, u pitanju su akcione RPG igre koje su postale popularne (između ostalog) po svojoj negostoljubivosti prema samom igraču. Njihov novi naslov je na to aludirao već prvom prilikom, jer je tagline sa kojim je najavljen nosio naziv Prepare to Dine.

Već iz ovoga možete zaključiti da Namco nastavlja u istom ritmu. Iako je Dark Souls triologija zvanično završena, sada je pred nama Code Vein, koji sudeći po prvom traileru, može vrlo lako biti duhovni naslednik gorepomenutih igara. Do sada smo imali prilike da to pretpostavimo po screenshot-ovima koje smo imali prilike da vidimo pre dve nedelje, ali sada, posle Bloodlust trailera, možemo biti prilično sigurni u to.

Ovoga puta, prikazan je gameplay igre, koji se definitvno zasniva na osnovi koju je postavio Demon’s Souls davne 2009. godine, ali ovaj put u nešto drugačijem okruženju i promenjenom vizulenom identitetu. Svi ljubitelji klasičnog japanskog anime stila, biće dodatno zainteresovani, jer se igra nakon gledanja trailera, može opisati kao Blood Souls Anime.

Pogledajte trailer, pa i sami procenite. Code Vein se očekuje 2018. godine, a platforme za koje izlazi još nisu poznate.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!