PLAY! ; PLAY! Zine

Quake Champions od petka otvoren za sve!

Odlične vesti stižu iz Bethesde. MP FPS igra Quake Champions ulazi u svoju završnu fazu, a svi mi ćemo moći da iz prve ruke iskusimo kako ona izgleda. Ako ste bili jedan od srećnika koji je igrao QC zatvorenu betu, onda ste već upoznati sa gejmplejom ovog novog arena shootera, ali pošto informacije iz nje nisu smele na internet, većina igrača ne zna kakav je osećaj igrati novi Quake.

Quake otvorena beta počinje u petak, 12. maja i za razliku od mnogih igara koji su imali svoje beta vikende, Quake Champions će trajati do nedelje 21. maja. Što bi značilo, punih devet dana za upoznavanje sa mehanikom igre, borcima u areni i podsećanje na skill koji ste možda nekada davno imali. DooM je pokušao malo da nas podseti na te dane, ali svi znamo da je čitava Quake franšiza bila pravo mesto za odmeravanje umeća u brzo refleksnom skakanju, letenju i pucanju.

Da biste dobili vaš beta key, potrebno je da odete na Bethesdin sajt posvećen ovoj igri, popunite par  osnovnih detalja i ključ bi trebalo da vam stigne na mail. Download QC bete je težak 8 gigabajta, a da biste je pokrenuli moraćete da skinete i Bethesda Launcher. Vidimo se u areni, pa ćemo zajedno da procenimo da li je doba Quakea prošlo, ili je vreme da se vrati na scenu u velikom stilu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!