PC

Quake Champions predstavio Rangera

Ako ste se uželeli starog dobrog Quake-a, onda bi već trebalo da znate da Quake Champions izlazi ove godine, pa ćemo imati priliku da se dobro podsetimo gunplaya uz koje su neki kao mnogo mlađi ostavljali sate, dane i nedelje ispred računara. Rad na ovoj igri je naravno u rukama id Software-a, koji su zaslužni (pored mnogo toga ostalog) za reinovaciju DOOM-a prošle godine.

Juče je zvanično, kao jedan od heroja, predstavljen Ranger, originalni marinac iz prvog Quake-a, koji je nakon toga ostavio svoj trag i u Quake 3 nastavku. Ono što se na prvu loptu primećuje je da je Ranger postao mnogo agilniji zahvaljujući svom Dire Orb-u, koji može da koristi za brzu teleportaciju. U videu ispod, možete pogledati kako izgleda Ranger u akciji.

A ako već niste, imate priliku da se prijavite i za zatvorenu betu koja je trenutno u toku i da procenite kako izgleda Quake Champions iz prve ruke. Sve što treba da uradite je da na ovom linku za closed betu unesete vašu email adresu i kada je verifikujete iz svog inboxa, ostaje vam da sačekate i vidite da li će vam stići pozivnica u nekom narednom periodu.

Najavljeno je da će Quake Champions biti free to play za sve igrače kada jednom izađe, ali isto tako da će postojati opcija kupovine igre koju bi trebalo da koriste oni koji vole da imaju otključano sve na samom startu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top