PLAY! ; PLAY! Zine

Radi se na novoj Thief igri?

Poslednja igra u čuvenom serijalu Thief izašla je 2014. godine i trebalo je da predstavlja reboot franšize sa svežim gejmplejm elementima. Ipak, igra je prošla poprilično loše kod publike i kritike.

Studio koji trenutno radi na produkciji filma Thief, rađenog po ovom čuvenom serijalu video igara, nam je slučajno ili namerno otkrio da se izgleda uveliko radi na novom, petom delu u franšizi.

Na filmu radi studio Straight Up Films, i na njihovoj sajtu postoji stranica o Thief filmu na kojoj možemo pročitati veoma zanimljiv info koji nedvosmisleno govori da je peta Thief igra u produkciji.

“…Naširoko smatran za jedan od najboljih serijala igara ikada, peti deo je trenutno u razvoju, i planiramo je da izađe paralelno sa ovom filmskom adaptacijom.”

Sama kompanija Square Enix, koja je vlasnik Thief licence, do sada nije izlazila ni sa kakvim informacijama o eventualnom petom delu igre, baš kao ni studio Eidos Montreal, koji je potencijalni novi Thief samo kratko pominjao nesporedno nakon izlaska igre Thief iz 2014. godine, ali od tada ni oni ne pominju nastavak.

U svakom slučaju, ako je istina, nadamo se da će peti dao naučiti na greškama svog prethodnika i da ćemo konačno dobiti modernu Thief igru kakvu zaslužujemo, po ugledu na keca i dvojku.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!