PC

Rising Storm 2: Vietnam stigao na Steam

Ukoliko nas redovno čitate i pratite, verovatno ste uspeli prošle nedelje da ulovite besplatnu kopiju hit igre Rising Storm iz 2013. godine, koja nas vodi na daleki pacifički front drugog svetskog rata.

Ovaj giveaway na Humble Bundle je ujedno bio i deo promocije nove Rising Storm igre, koja je izašla danas i koja nas vodi na jedno ratište koje je, čini nam se, nekako zaboravljeno u svetu pucačina, a koje je sredinom prošle decenije išlo ka tome da postane novi Drugi svetski rat, kao najpopularnija ratna destinacija u igrama.

Pogađate, idemo u dobri stari Vijetnam, i nadamo se da će nas zaobići vijetnamski sindrom.

Rising Storm 2: Vietnam nudi sve ono što nam je doneo i prvi deo: obilje krvave akcije, te zabavan i izazovan multiplejer. Na osnovu trejlera vidimo da će se borbe odigravati u urbanim “gerila” uslovima, ali i u prepoznatljivim džunglama koje su obeležile Vijetnamski rat.

Naravno, kakav bi to Vijetnamski rat bio bez odličnog psihodeličnog roka koji je obeležio čitavu jednu eru i generaciju, i koji će krasiti soundtrack ove igre.

Uživajte u trejleru, a mi se nadamo da će igra ispuniti očekivanja i nastaviti putem prvog dela.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top