PC

Shenmue 3 neće biti predstavljen na ovogodišnjem E3 sajmu

Shenmue 3, igra koja je na Kickstarteru skupila preko 6 miliona dolara i koju ljubitelji igara sa nestrpljenjem očekuju, neće biti predstavljena na ovogodišnjem E3 sajmu. Developeri su se odlučili da energiju i sredstva usmere ka sređivanju igre, a ne ka promocijama na dolazećim sajmovima. U poslednjem video zapisu nam pokazuju dizajn novog lika, koji izgleda odlično.

Dobra stvar za Ys Net , tim koji stoji iza Shenmue 3, jeste da imaju veliku bazu fanova, koji razumeju probleme indi developera, kao i veličinu ovog projekta. Učešće na E3 je skupo, a sredstva su ipak ograničena. Jedino im se zamera što još ne izbacuju datum izlaska igre. Neke prognoze su da bi igra mogla da vidi svetlost dana krajem sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top