Nintendo Switch

Sonic Mania odložena, novi trejler!

Sonic Mania je prvobitno bila najavljena za proleće ove godine, ali je Sega sada zvanično najavila da će ovaj dobro poznati plavi jež biti dostupan 15 avgusta 2017. Sega je otkrila putem novog trejlera da je moguće naručiti ovaj naslov i pre nego što se igra zvanično nađe u prodaji (tj. omogućen je digital pre-oreder).

Na snimku ispod se može videti kako su Sonik (Sonic), Tejls (Tails) i Nakls (Knuckels) u akciji koja se smenjuje između nekoliko različitih nivoa.

Čini se kao da su fanovi naslova Sonic the Hedgehog prilično uzbuđeni zbog predstojećeg lansiranja Sonic Mania igre, uglavnom zbog nostalgične retro grafike i dobro poznatog stila igranja. Biće zanimljivo videti da li će se fanovima više svideti ova 2D verzija ili Sonic Forces koji će biti 3D verzija.

Sonic Mania će biti dostupna korisnicima PS4, Xbox One, Nintendo Switch konzola kao i za PC korisnike. Ono što je posebno sjajna vest, je što će cena igre biti zaista neverovatno pristupačna, svega 20 dolara, umesto standardnih 40 ili 60.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top