PlayStation 4

Sve što treba da znate o Injustice 2

Kako se sve više približava datum izlaska drugog dela Injustice igre, tako sve više i više informacija pristiže o ovom naslovu. NetherRealm Studios i Warner Bros su ovaj put izbacili trejler koji traje čak više od pet minuta, a kroz njega su objasnili sve što bi potencijalne igrače zanimalo u vezi ovog nastavka.

Injustice 2 će biti smešten u svet koji se od starta nalazi u haosu, pa i sama priča igre počinje borbom između Betmena i Supermena, a dalje nastavlja u još jačem ritmu. Imaćete priliku da, kako nam  najavljuju, i sami odlučujete o daljem toku dešavanja. Svi bitni heroji iz DC univerzuma će biti pristuni, a svaki od njih će imati svoju opremu, koja će vam omogućiti da menjate (do neke mere) sposobnosti vaših heroja, kao i njihov izgled.

Naravno, napomenuli smo vam da postoje heroji koji neće biti dostupni svima, već ćete ih morati otključati preko DLC-a igre, ali sudeći po ovom trejleru i sama osnovna igra izgleda da će u sebi imati dosta materijala za sate i sate uživanja. Injustice 2 dolazi na Xbox One i Playstation 4 u utorak, 16. maja. Ovaj, za sada najdetaljniji trejler za igru, možete pogledati ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top