PLAY! ; PLAY! Zine

Tannenberg nas vodi na Istočni front Prvog svetskog rata

U 2015. godini imali smo prilike da se susretnemo sa Verdunom, u pitanju je bila multiplejer FPS igra iz doba Prvog svetskog rata, a osnivači iza ovog naslova bili su M2H i Blackmill Games.

Igra nije baš najbolje prošla, odnosno pregazio ju je Battlefliend 1, ipak veliki naslov EA-a, s tim što je određeni broj igrača zapazio i zadržao se na ovoj igri. U prilog tome govori i samostalna ekspanzija čije je ime Tannenberg i čije se pojavljivanje očekuje pri kraju ove godine.

Tannensberg prikazuje Rusku Imperiju i stavlja je u središte borbe na Istočnom frontu, sve to u potpunosti drugačije od onoga šta smo mogli videti u Verdonu.

“Rusija i Austrougarska imale su veliki uticaj u Prvom svetskom ratu, a mi se radujemo što smo predstavili naš doprinos. Istočni front nije bio toliko zapažen kao Zapadni, baš zato će igrači imati prilike da se susretnu sa nečim novim”, izjavio je Džoš Hoeb iz Blackmill Games.

Igra će imati nove režime, odredi će imati pristup novim oružijima, biće novih predela za borbu, od spaljenih sela, šuma do planinskih pašnjaka.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!