PLAY! ; PLAY! Zine

Tekken 7 trejler nam otkriva neke od učesnika

Svi ljubitelji borilačkih igara uskoro će imati prilike da se prihvate svojih kontrolera, jer Tekken 7 kuca na vrata. Još manje od mesec dana je ostalo do zvaničnog puštanja igre u prodaju, te nam je Bandai Namco prikazao još detalja vezanih za ovaj željno iščekivani nastavak. Uz tagline “The best fights are personal” iliti “Najbolje borbe su lične”, Tekken 7 će zainteresovati kako one koji prate serijal od ranije, tako i nove igrače koji se prvi put susreću sa njim.

U samom trejleru možete videti kako izgledaju neki od boraca, njihove poteze i sam tok borbe, ali nažalost, kao što to znate od pre, u igri se neće pojaviti kengur Roger Jr. Ipak, lista fajtera će biti dovoljno velika da nam skrene pažnju od te informacije. Neki od njih će vam biti poznati od ranije, dok ćemo neke  premijerno i po prvi put videti baš u ovom nastavku. U igri će veliki akcenat biti na priči koja prati ove likove i njihovim željama i razlozima za učestvovanje u ovim duelima.

Igra je rađena u Unreal Engine 4 i izgleda prilično dobro, a nas zvanično očekuje 2. juna, u verzijama za PC, Xbox One i Playstation 4. Pogledajte trejler ispod i spremite se za najnovije izdanje ovog sjajnog borilačkog serijala.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!