PC

Tekken 7 trejler nam otkriva neke od učesnika

Svi ljubitelji borilačkih igara uskoro će imati prilike da se prihvate svojih kontrolera, jer Tekken 7 kuca na vrata. Još manje od mesec dana je ostalo do zvaničnog puštanja igre u prodaju, te nam je Bandai Namco prikazao još detalja vezanih za ovaj željno iščekivani nastavak. Uz tagline “The best fights are personal” iliti “Najbolje borbe su lične”, Tekken 7 će zainteresovati kako one koji prate serijal od ranije, tako i nove igrače koji se prvi put susreću sa njim.

U samom trejleru možete videti kako izgledaju neki od boraca, njihove poteze i sam tok borbe, ali nažalost, kao što to znate od pre, u igri se neće pojaviti kengur Roger Jr. Ipak, lista fajtera će biti dovoljno velika da nam skrene pažnju od te informacije. Neki od njih će vam biti poznati od ranije, dok ćemo neke  premijerno i po prvi put videti baš u ovom nastavku. U igri će veliki akcenat biti na priči koja prati ove likove i njihovim željama i razlozima za učestvovanje u ovim duelima.

Igra je rađena u Unreal Engine 4 i izgleda prilično dobro, a nas zvanično očekuje 2. juna, u verzijama za PC, Xbox One i Playstation 4. Pogledajte trejler ispod i spremite se za najnovije izdanje ovog sjajnog borilačkog serijala.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top