Nintendo Switch

U susret E3 2017

E3 sajam, ne postoji nijedan ljubitelj video igara koji nije čuo za njega jer za nas gejmere je to jedan od najinteresantnijih događaja u godini. Stiže nam za nešto više od dvadesetak dana (tačnije 13. juna) pa je vreme da vidimo koje to igre možemo da očekujemo.
Ove godine Activision je odlučio da se vrati na staze stare slave pa nam je najavio novi Call of Duty WWII u kojem se radnja odvija u drugom svetskom ratu. Posle mnogo negativnih kritika na račun prethodnih serijala Activision će probati da iskoristi formulu koju je koristio DICE kod Battlefront 1 (koji je zabeležio ogroman uspeh prošle godine) pa će svoj serijal vratiti u prošlost. Sigurno da će CoD WWII privući najveću pažnju posetilaca.
Takođe, Destiny 2 je igra koja digla prašinu u zadnje vreme, možda najviše jer će pored PS4 verzije doći i PC verzija.
I treća “velika” igra od Activision kompanije je remasterizovan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.
Od Codemasters produkcije dobijamo tri brze igre, dve dobro poznate Dirt 4 i F1 2017 i jedan klasik Micro Machines World Series. Od Dirt 4 mnogi imaju velika očekivanja, pa se nadamo da će ta očekivanja i ispuniti na E3 sajmu. Sve 3 igre su najavljene za PC, PS4 i XBOX ONE.
Na E3 sajmu mnogo se očekuje i od Electronic Artsa. Verovatno će najveću pažnju dobiti Star Wars Battlefront II sa obzirom na uspeh prethodnog dela, a i zbog velikog broja fanova same Star Wars franšize. Međutim za razliku od prošlog dela ovaj nastavak se izdvaja po singlplejeru koji je izostao kod prethodika i nadamo se da će nam omogućiti da vidimo na sajmu gejmplej iz tog segmenta igre.
Need for Speed je još jedan veliki naslov, ali nije sigurno da će se pojaviti na ovogodišnjem sajmu.
Takođe FIFA 18, NBA LIVE 18 i Madden NFL 18 privlače veliku pažnju svake godine pa tako neće ni ove izostati.
Nintendo će ima tri igre u ponudi za svoju novu konzolu Switch, a to su Arms, Splatoon 2 i Super Mario Odyssey. Za ljubitelje Nintendo Switcha i uopšteno Nintendo igara ove tri igre su nezaobilazne.
Sega nam vraća starog dobrog Sonika u igri Sonic Forces koja će se pojaviti na PC, PS4 XBOX ONE i NITENDO SWITCH platformi. Pored Sonika, Sega će nam prikazati i dobro poznati naslov PC igračima, Total War: Warhammer II.
Red Dead Redemption 2 će probati da održi slavu za svojim prethodnikom koja je bila veliki uspeh od kompanije Take-Two Interactive. RDR 2 je igra o kojoj se malo zna, ali E3 ima priliku da nas bolje upozna sa ovom igrom.
NBA 2K18 je u poslednjim godinama najbolja košarkaška simulacija, ali ima dosta mesta za napredak po našem mišljenju. Da li će ove godine NBA LIVE uspeti da je skine sa trona(teško)?
Ubisoft je najavio neke od najboljih igara iz njihovih repertoara prethodne nedelje, pa je tako fanove njihovih naslova, stavio u neizvesnost. Da li je to FarCry 5, Crew 2, novi South Park ili novi Assassin’s Creed ili je pak neka druga igra, jedno je sigurno: Ubisoft može da skrene ogromnu pažnju na sebe na predstojećem sajmu. Najveće pitanje je samo koje igre će se pojaviti na E3?
Sony ekskluzive su one koje slamaju srce igračima koji ne poseduju njihovu konzolu, a ako ih ne nateraju posle sledećih igara da je poseduju, ne znamo kada će. Sve u svemu Sony dobija sve bolje i bolje ekskluzivne igre, a to smo mogli videti i sa Horizon Zero Dawn. Možda pored sjajne grafike igara, Sonijev glavni adut jeste priča u koju se igrači lako zaljube.
Po tome je najpoznatiji naslov The Last of Us, koja je po sudu mnogih najbolja njihova igra, a sada nas očekuje njen nastavak. Neće nas čuditi ako za nju bude i najveći broj ljudi zainteresovano.
Neće daleko od nje biti i DLC za Uncharted, gde prvi put nećemo imati ulogu Nejtena Drejka.
Spider-man do sada nije imao dostojnu verziju u gejming industriji, ali Sony se nada da to može da promeni i nama se čini da će u tome i uspeti.
Days Gone je u svom prikazanom gejmpleju iznenadio mnoge, dok God of War igra nije imala mogućnosti da nas ne iznenadi.
Detroit: Become Human izgleda vrlo interesantno, a Grand Tourisimo Sport po navici ne može da ne bude dobar naslov.
Warner Bros. je otkrio već mnogo o svojoj igri Middle-earth: Shadow of War pa će biti zanimljivo šta će imati još da nam pokažu na sajmu.
Vredi spomenuti još neke naslove od kojih se mnogo očekuje na sajmu kao na primer Project Cars 2, Quake Campions, Vampyr, Crackdown 3, Forza 7, States of Decay 2, Darksiders III
E3 sajam nam se sve više bliži, a nama pri tome sve veća neizvesnost raste.
Koju igru vi sa nestrpljenjem čekate da zaigrate?
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top