PC

Valkyrie Drive: Bhikkhuni stiže i na PC

O samoj priči igre, virusu koji pogađa samo žene, pretvarajući ih u smrtonosno ali seksi oružje itd, itd, nećemo trošiti reči. Biti politički korektan, dok pišemo o ovoj igri, težak je zadatak. Da je sam izgled devojaka koje vodite jedna od glavnih udica za igrače, to nema sumnje. Kako bi drugačuje objasnili mogućnost da im menjate odevne kombinacije, od frizure, preko stvari koje nose, pa čak do dezena donjeg veša koji možete sami osmisliti. Ali ako sve to sklonimo na stranu, Valkyrie Drive: Bhikkhuni je jedna solidna tepačina, gde će vaše devojke da sravnaju sa zemljom sve što im stane ne put.
Postoji sedam junakinja koje možete voditi, kroz 24 misija. Svaki lik ima specifične karakteristite i stil borbe. U multiplejer modu može igrati četri igrača. Igra je prerađena da podrži rezoluciju do 1080p, na 60 fpsa. Ako ste u anime fazonu, ova igra će se sigurno naći na vašem PC-ju. Za sve ostale, nađite neku igru sa malo manje grudi i tangi.
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top