PLAY! ; PLAY! Zine

Vanquish zvanično stiže na PC

Veliki hit sa prošle generacije konzola, igra Vanquish, koju je napravila kompanija PlatinumGames (Nier ; Bayonetta), izašla je pod okriljem kompanije SEGA još 2010. godine za Xbox i Playstation 3. Sega je ovu igru nekoliko puta najavila u poslednjih mesec dana na sebi sopstven način, ali nikada i zvanično. Međutim, sumnje su bile tačne i Vanquish definitivno dolazi na PC, uz tagline “War has accelerated”.

Igra će imati podršku za visoke rezolucije i otključan frejmrejt, nešto što je svakako i očekivano od PC izdanja. 25. maja, kada naslov zvanično izlazi, imaćemo priiku i sami da se uverimo kako će ovaj TPS izgledati i raditi u svom novom izdanju. Očekujte brzu adrenalinsku futurističku pucačinu, koja će vrveti od količine neprijatelja i bossova koje trebate smaknuti.

Ispod možete videti minimalnu i preporučenu konfiguraciju koja će vam trebati za igranje ovog naslova, ali mora se priznati, sistemski zahtevi i nisu toliko strašni. Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti jedan odličan rimejk/port igre. Trejler za Vanquish PC možete pogledati na dnu strane.

Minimum:

Procesor: Intel Core i3 (2.9 GHz)
Memorija: 4 GB RAM
Grafička karta: Dx9, 1 GB VRAM (Nvidia GeForce 460 or AMD Radeon 5670)
Hard Disk: 20 GB

Preporučena:

Procesor: Intel Core i5 (3.4 GHz)
Memorija: 8 GB RAM
Grafička karta: Dx11, 2 GB VRAM (Nvidia GeForce 660 Ti or AMD Radeon R9 270)
Hard Disk: 20 GB

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!