PLAY! ; PLAY! Zine

Zvezda Spider-Man: Homecoming u ulozi Nathana Drakea

Danas je osvanula vest da će u predstojećem Uncharted filmu mladog Nathana Drakea glumiti niko drugi do Tom Holand (Tom Holland), glumac koji će u Spider-Man: Homecoming imati ulogu Petera Parkera.

Iako na prvi pogled Tom deluje previše mladoliko za ulogu harizmatičnog lovca na blago kakvog poznajemo, ipak moramo imati na umu da će narativ filma pratiti Drakea iz tinejdžerskih dana, što ga zapravo čini idealnim kandidatom za tu ulogu. Naime, čitav film je inspirasn flešbek scenom iz Uncharted 3 u kojoj mladi Nathan po prvi put sreće Victora “Sully” Sullivana. Uncharted film će tako postati zvanični “prequel” video igrama koje su obeležile žanr akcionih avantura.

Ovo su sjajne vesti za fanove Uncharted serijala zato što je Sony najavio film još davne 2009. i što posle puno uspona i padova (Mark Volber je trebalo da glumi Drakea, više puta su menjani scenaristi, itd.), najzad dobijamo nešto konkretno. Pored svega toga, film će režirati Šaun Levi (Shawn Levy), producent serije koja je prošle godine postigla veliki uspeh, Stranger Things. Datum izlaska još nije poznat.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!