PC

Tropico 6 izlazi sledeće godine

Tropico 6, sa radnim naslovom Rule Again, izlazi 2018. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One. El Presidente je spreman da se vrati u igru.

Vidimo da su svi rekviziti tu; tompus, viski, naočare za sunce i naravno predsednička šapka. Spremni ste da ponovo krenete u strateško punjenje vaših džepova eksploatišući svoj verni narod. Verujemo da će igra biti šarmantna i interesantna kao i prethodne. Ostaje nam da čekamo i uživamo. Po mogućstvu slično kao El Presidente, na nekoj plaži sa pićem po izboru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top