PC

Ko je za malo besplatnog Gears of War 4?

Gears of War je već duže vreme dostupan u prodaji, tako da je pretpostavka da ako ga niste pazarili do sada verovatno ni nećete, bar ne bez nekog podsticaja. Na taj način je razmišljao i Microsoft Studio, pa je igračima omogućio da besplatno zaigraju ovu igru već sledeće nedelje.

U periodu od 9. do 15. juna igrači će moći da besplatno preuzmu igru, ali (uvek postoji ali) ćete moći uživati u igri samo ograničen period vremena, tačnije 10 sati. U tom periodu imaćete priliku da odigrate Akt 1 kampanje, kao i Versus i Horde mod. Progres ostvaren tokom tih 10 sati igre preneće se samo ako kupite igru.

Kada preuzmete igru u napomenutom periodu, tih (složićete se) 10 nedovoljno dugih sati možete odigrati kad god vam je zgodno, a ne da vam posle 15. juna bude to onemogućeno.

I za kraj treba napomenuti da se igra ne nalazi na Steam-u, već na Microsoft store-u.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top