PC

Nova priča u MAFIA III

Posle DLC-a pod nazivom Faster Baby!, pre nekoliko dana je stigao i novi nastavak Stones Unturned. Ovaj nastavak je drugi od tri najavljena DLC-a. Treći i finalni nastavak će se pojaviti u julu mesecu i nosiće naziv Sing of the Times.

Igra je smeštena na ostrvu koje je prekriveno džunglom. Priča se ovoga puta odnosi na Džona Donovana (John Donovan) koji ima nerazrešenih poslova iz prošlosti, a Linkon je naravno tu da mu pomogne. Posle praćenja srušenog vojnog aviona i tereta koji se raštrkao po celom ostrvu, njih dvojica otkrivaju opasnu zaveru na ostrvu. Glavni negativac priče je Konor Oldridž (Conor Aldridge), koji je ranije ostavio Džona da umre u ratu. Da bi ga zaustavili moraju se boriti rame u rame sa armijom ljudi koji rade za Konora.

Pored priče koja traje nešto više od sat i po vremena, ovaj DLC donosi Bonti Hanting (Bounty Hunting) misije kao i neka nova oružija i predmete.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top