Vesti

Youtube će uživo prenositi ovogodišnji E3 sajam

Jutjub i Džof Kejli, žurnalista i TV voditelj u gejming industriji, su zajedničkom saradnjom omogućili prenos E3 sajma uživo u čitavom svetu.

Tokom 2 dana, pružiće nam 17 sati 4K Ultra HD sadržaja, sa omiljenim kreatorima i njihovim konferencijama. Priključite se 11. juna u 22h po našem vremenu, na jutjub kanalu http://www.youtube.com/E3.

Raspored prikazivanja:

Nedelja, 11. jun: 9 sati živog prenosa, od 22h uveče, do narednog dana u 7 časova ujutru. Tokom kojeg će se izlagati kompanije Microsoft i Bethesda.

Ponedeljak 12. jun: 8 sati uživo, od 21h do 5h ujutru, sa Playstation medijskim izlaganjem, i konferencijom kompanije Ubisoft.

Ovogodišnji E3 sajam će definitivno biti fantastičan, pogotovu kada se uzme u obzir koliko će naslova biti predstavljeno. Ako kojim slučajem još uvek ne znate kompletan raspored konferencija i predstavljanja, pogledajte ovde.

Ispod možete pogledati i promotivni video za ovaj prenos:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top