PC

Crytek će na E3 sajmu predstaviti igru Hunt: Showdown

Crytek je 2014. godine najavio besplatnu co-op akcionu igru, Hunt: Horrors of the Gilded Age, ali je nakon mesec dana od najave kompanija prenela razvoj igre iz američkog studija u studio u Nemačkoj, i od tada se malo toga čulo o ovom naslovu. Danas, nakon tri godine, Crytek je objavio kako se Hunt vraća pod novim imenom, Hunt: Showdown.

Ova kompanija je najpoznatija po kreiranju prve igre u Far Cry serijalu, razvoju Crysis serijala i po Cry endžinu koji koriste mnoge kompanije u razvoju svojih igara. Crytek je prošle godine prolazio kroz veoma težak period, što je kulminiralo zatvaranjem velikog broja studija.

Hunt: Showdown je na Crytekovom sajtu opisan kao “lov na čudovište u kome igraju igrač protiv igrača, i preuzeo je originalni koncept prethodno najavljenog naslova u drugom smeru”. Gejmplej i više detalja o igri biće predstavljeno na E3 sajmu, između 13. i 15. juna.

Kompletnu izjavu kompanije možete pročitati ovde, a ispod vas očekuje i kratki tizer.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top