PC

Zombi mod u Call of Duty: WWII zasnovan na “istinitim” događajima

U najnovijem izdanju EDGE magazina, razvojni studio Sledgehammer Games, koji razvija CoD: WWII,  je dao nekoliko detalja o Zombies modu, multiplejeru i posvećenosti pažnje detaljima.

Studio je u intervjuu potvrdio da je naziv zombi kampanje: Nazi Zombies, koja će igračima pružiti priču zasnovanu na istinitim događajima. Napomenuto je da će iskustvo biti slično onom iz igre Dead Space, na kojoj su učesnici intervijua, Majkl Kondrej i Glen Skofild, radili sa studiom Visceral Games.

Što se tiče pažnje kojoj su posvetili detaljima, Skofild i Kondrej su obilazili dosta lokacija na kojima su se odigravale velike bitke u Drugom svetskom ratu, i koncentracione kampove. “Želeli smo da vidimo kakav je osećaj biti u Normandiji na -10, dok pada sneg”, rekao je Skofild.

Tempo multiplejera će biti dosta sporiji i pruža strateški prilaz borbama, za razliku od prethodnih Call of Duty igara, koje su pružale brzu akciju praćenu raznim busterima i egzoskeletima. U dizajniranju mapa je uloženo dosta vremena i novina je da igrači više ne moraju da brinu o opasnosti sa neba. Dodato je još da su mape smeštene na različitim frontovima, ali Skofild i Kondrej nisu želeli da otkriju previše detalja pre E3 sajma.

Ovi detalji dolivaju još više uzbuđena vernim fanovima, jedva čekamo da vidim šta se kuva za E3 sajam. U međuvremenu, pogledajte par novih koncept slika:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top